Esports
Jun 12

Benjyfishy: Från Fortnite-stjärna till VALORANT-proffs

Innehållsförteckning

  • Bakgrund och tidiga år
  • Framgångar inom Fortnite
  • Övergången till VALORANT
  • Karriär inom VALORANT
  • Inställningar och utrustning
  • Framtidsutsikter

Bakgrund och tidiga år

Benjy "Benjyfishy" Fish (2023-06-12) föddes den 2 april 2004 i Storbritannien. Han började sin spelkarriär inom Fortnite och blev snabbt en av de mest framgångsrika och populära spelarna inom spelet. Redan som 15-åring skrev han på för NRG Esports och kvalificerade sig för Fortnite World Cup både i soloklassen och duoklassen.

Framgångar inom Fortnite

Under sin tid som Fortnite-proffs uppnådde Benjyfishy enastående resultat. Han placerade sig på 25:e plats i soloklassen och 14:e plats i duoklassen i Fortnite World Cup. Totalt tjänade han över 650 000 dollar på sina placeringar inom Fortnite.https://liquipedia.net/valorant/Benjyfishy (2023-06-12) Hans popularitet som streamer och konsekvent goda resultat bidrog till att hans Fortnite-karriär fortsatte att växa.

Övergången till VALORANT

Trots sina framgångar inom Fortnite började Benjyfishy så småningom tappa passionen för spelet. Han sökte efter en ny utmaning och bestämde sig för att byta till VALORANT. "Jag är en väldigt tävlingsinriktad person och Fortnite är inte ett tävlingsinriktat spel. Jag ville göra något som jag njöt mer av och hade mer motivation för, vilket är anledningen till att jag bytte spel," förklarade Benjyfishy.https://liquipedia.net/valorant/Benjyfishy (2023-06-12)

Karriär inom VALORANT

Benjyfishys inträde i VALORANT-scenen var en lugn process. Han gick med i spelet 2022, två år efter dess lansering, och ville förtjäna sin plats genom att spela så mycket som möjligt och förbättra sin förståelse för spelet. Under 2022 streamade han för NRG samtidigt som han tävlade i VRC Benelux - Trinity Trials tillsammans med den tidigare Fortnite-spelaren Jack "Nakirye" Li.https://liquipedia.net/valorant/Benjyfishy (2023-06-12)Laget presterade väl och kvalificerade sig för Coupe De France 2022, vilket övertygade Benjyfishy om att han hade vad som krävdes för att tävla i VALORANT. I juni 2023 gick han med i Team Heretics och har sedan dess fortsatt att imponera på den internationella scenen.https://www.thespike.gg/player/benjyfishy/50256 (2023-06-12)

Inställningar och utrustning

Precis som de flesta proffsspelare ägnar Benjyfishy mycket tid åt att perfektionera sina inställningar och sin utrustning. Hans mussinställningar, tangentbordsinställningar och riktmärkeskonfiguration är noggrant kalibrerade för optimal prestanda.https://prosettings.net/players/benjyfishy/ (2023-06-12)

Framtidsutsikter

Med sin imponerande bakgrund inom Fortnite och snabba framgångar inom VALORANT ser framtiden ljus ut för Benjyfishy. Han har redan visat prov på sin skicklighet och anpassningsförmåga genom att byta från ett spel till ett annat. Med sin drivkraft och tävlingsinstinkt kommer han sannolikt att fortsätta att imponera på VALORANT-scenen under många år framöver.

FAQ

Hur gammal är Benjyfishy?

Benjyfishy föddes den 2 april 2004 och är för närvarande 19 år gammal.

Vilket lag spelar Benjyfishy för?

Benjyfishy spelar för närvarande för det europeiska laget Team Heretics.

Hur mycket har Benjyfishy tjänat inom e-sport?

Under sin karriär inom Fortnite tjänade Benjyfishy över 650 000 dollar på sina placeringar.

Vilka är Benjyfishys mussinställningar?

Benjyfishy använder en mus med 800 DPI och en muskänslighet på 0,35 i VALORANT.

Varför bytte Benjyfishy från Fortnite till VALORANT?

Benjyfishy förklarade att han ville ha en ny utmaning och att han inte längre kände samma motivation för Fortnite som han en gång gjorde. Han såg VALORANT som ett mer tävlingsinriktat spel som bättre passade hans ambitioner.