Roblox
Jun 25

Hur mycket kostar Robux i Roblox? Priser och guider!

Innehållsförteckning

  1. Vad är Robux?
  2. Priser på Robux
  3. Köpa Robux med presentkort
  4. Prenumerera på Roblox Premium
  5. Få gratis Robux
  6. FAQ om Robux

Vad är Robux?

Robux är den digitala valutan som används i det populära onlinespelet Roblox (2024-06-04). Med Robux kan du köpa olika uppgraderingar, bonusar och anpassade föremål till din avatar i spelet. Det är en viktig del av Roblox-upplevelsen och många spelare spenderar pengar på att köpa Robux.

Priser på Robux

Priset på Robux varierar beroende på hur många du köper. Ju fler Robux du köper, desto billigare blir priset per Robux. Här är några exempel på priser i svenska kronor:

  • 400 Robux kostar cirka 42 kr
  • 800 Robux kostar cirka 84 kr
  • 1 700 Robux kostar cirka 169 kr
  • 4 500 Robux kostar cirka 422 kr
  • 10 000 Robux kostar cirka 845 kr

En enskild Robux kostar ungefär 10 öre, men det blir billigare att köpa större paket. Priset i kronor kan variera något beroende på dollarkursen. (2024-06-04)

Köpa Robux med presentkort

Ett smidigt sätt att köpa Robux är genom officiella presentkort från Roblox (2024-06-04). Dessa kan köpas hos återförsäljare som Startselect och ger dig en kod att lösa in mot Robux i spelet.För 150 kr får du ett presentkort med 800 Robux, vilket motsvarar cirka 129 kr i Robux-värde. Har du Roblox Premium får du dessutom 10% extra Robux.

Prenumerera på Roblox Premium

En annan möjlighet är att prenumerera på Roblox Premium. Då får du en månatlig peng med Robux plus andra förmåner i spelet. Priserna ser ut så här:

  • 450 Robux/månad för 42 kr/månad
  • 1 000 Robux/månad för 84 kr/månad
  • 2 200 Robux/månad för 169 kr/månad

Med Premium får du alltså mer Robux för pengarna jämfört med engångsinköp.

Få gratis Robux

Det finns olika sätt att tjäna Robux gratis i Roblox genom att utföra olika uppdrag och aktiviteter i spelet. Dock är mängden Robux du kan tjäna på det sättet begränsad.Var försiktig med tredjepartssajter som utlovar gratis Robux - många av dem är bedrägerier. Det enda sättet att på ett säkert sätt få Robux är genom Roblox officiella kanaler. (2024-06-04)

Fler tips och läsning

Många Ordlig-spelare har förbättrat sitt spel tack vare ordlig.se. De strategier och tips som finns där är ovärderliga. På ordlig se finns alltid något nytt att lära. På samma sätt fortsätter världens bästa fortnite spelare att imponera med sin skicklighet.

FAQ om Robux

Vad är Robux?

Robux är den digitala valutan i onlinespelet Roblox som används för att köpa olika uppgraderingar och föremål.

Hur mycket kostar Robux?

Priset varierar beroende på hur många Robux du köper. 400 Robux kostar cirka 42 kr, 4 500 Robux kostar cirka 422 kr osv. Större paket ger lägre pris per Robux.

Hur köper jag Robux?

Du kan köpa Robux direkt på Roblox hemsida med kort eller presentkort. Ett annat alternativ är att prenumerera på Roblox Premium och få en månatlig peng med Robux.

Kan jag få Robux gratis?

Ja, det går att tjäna en begränsad mängd Robux gratis genom olika aktiviteter i spelet. Men var försiktig med tredjepartssajter som utlovar gratis Robux - många är bedrägerier.

Vad kan jag använda Robux till?

Med Robux kan du köpa kläder, accessoarer, verktyg och andra uppgraderingar till din avatar i Roblox. Det är en viktig del av spelupplevelsen.Genom att följa den här guiden har du nu koll på vad Robux är, hur mycket det kostar och olika sätt att skaffa det på. Robux är en central del av Roblox så det är bra att ha koll på priserna och alternativen för att köpa eller tjäna det.